Lassus Tandartsen Oisterwijk Tandheelkunde

Tandartsassistent gezocht voor gezellige praktijk in Oisterwijk

Tandartsassistent

 

Overweeg je een verandering van werkplek? Wil je iets betekenen voor een ander? Gaat jouw hart sneller kloppen van het idee om samen met een team de best mogelijke zorg te verlenen? En word je het liefst uitgedaagd om elke dag beter te zijn? Dan is de volgende vacature misschien wel iets voor jou:

 

Dé Service

Zorg verlenen met een grote Z staat centraal binnen Lassus. Zoals je service ontvangt in een driesterren restaurant, zo willen wij aandacht en Zorg geven aan onze cliënten. Cliënten ja, want een patiënt is ziek en dat ben je doorgaans niet als je een bezoek aan de tandarts brengt.

 

Hét Werkveld

Lassus Tandartsen is een tandartsenpraktijk met meerdere locaties in het centrum van Amsterdam, Lelystad, Tilburg, Den Haag, De Bilt en Oisterwijk. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid en zijn dan ook een levendige organisatie die continue in beweging is met medewerkers die graag hard werken en die trots zijn onze cliënten Zorg te mogen bieden.

 

Dé Uitdaging

Je wordt aangesteld als tandartsassistent waarin je zelfstandig zult functioneren naast de tandarts. Wij zullen je motiveren om je verder te ontwikkelen tot implantologie-, preventie- of orthoassistent. Lassus staat voor alles open en wij zullen je suggesties dan ook omarmen. Wie weet mag je na een half jaar al je eigen agenda’s draaien omdat je je hebt weten te kwalificeren tot preventieassistent. Gefeliciteerd!

 

Dé Werkzaamheden

Jouw dag begint met de briefing waarin door de praktijkmanager de agenda voor die dag met het team besproken wordt. Je werpt een snelle blik op de agenda en je ziet dat de heer Van Kempen vandaag geholpen wordt. Je herinnert je nog van de vorige keer hoe angstig hij was en dat hij rustiger werd toen je extra aandacht en uitleg gaf voordat hij in de stoel plaatsnam. Je neemt je voor om hem die extra belangstelling straks weer te geven.

Tegelijkertijd is vandaag sowieso een hele uitdaging, want er staat een aantal behandelingen gepland waarbij een grondige planning en soepele samenwerking met de tandarts is vereist. Net nu de assistent omloop ziek is waardoor het gebruikte instrumentarium door de assistenten die in de behandelkamers werken zelf gesteriliseerd zal moeten worden. Maar geen probleem: focus, voorbereiding en voortvarendheid is ‘your middle name’. Daarnaast sta je er niet alleen voor. Samen met het team zullen jullie dit varkentje wassen en elkaar helpen waar nodig. Want dat is hoe het gaat bij Lassus.

 

Dé Vereisten

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en tenminste één jaar ervaring als tandartsassistent
  • Je bent attent, persoonlijk betrokken en een teamplayer
  • Je bent integer in de omgang met vertrouwelijke (cliënten)informatie
  • Minimaal 28 uur per week beschikbaar
  • Hospitality en dienstverlening zit in je DNA en je draagt dit uit naar je collega’s opdat iedere medewerker deze kernwaarden van Lassus ademt en uitstraalt


Hét Verschil

Als tandartsassistent werk je samen in een team van specialisten en medewerkers. Het team bestaat uit tandartsen en mondhygiënisten: de ZZP-ers, en uit tandartsassistenten en receptionisten: de medewerkers in loondienst. Samen vormen jullie één geheel en hebben jullie allemaal hetzelfde heldere doel voor ogen: het beste uit jezelf willen halen en de Zorg naar een (nog) hoger niveau te tillen!

 

Dé Locatie

Je werkt op onze prachtige locatie in Oisterwijk. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je écht goed in bent en zo cliënten en collega’s te inspireren. Je werkt in een open en informele setting, want ondanks onze sterke groei en ambitie om ons nog meer te onderscheiden, is Lassus Tandartsen wars van traditionele werkstructuren en hiërarchische leiderschapsstijlen. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar stimuleren om elke dag iets beter te worden. Solo bereik je mooie dingen. Samen met je collega’s kom je verder.

 

Dé Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.000,- en € 2.750,-
  • De mogelijkheid om je verder te specialiseren in het vak
  • Pensioenregeling
  • Korting op tandheelkundige behandelingen
  • Een fijne, informele werksfeer waarin we elkaar respecteren
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Heerlijke hectiek en afwisseling: “Huh, mag ik nu al naar huis?”
  • Platte organisatie waarin voor de medewerkers van alle lagen afwisselend op de verschillende locaties borrels worden georganiseerd


Dé Procedure

  • Je solliciteert: een CV met een korte motivatie, in welke vorm dan ook. Overtuig ons waarom we juist jóu moeten uitnodigen!
  • Het gesprek: dit zien we als een kennismaking waarbij we elkaar beter leren kennen en waarbij we ontdekken of er een wederzijdse klik is.
  • Een meeloopdag waarin je de sfeer van de praktijk kunt proeven en ontdekken of dit is waar je blij van wordt.
  • “JA, ik wil!” Na een gesprek en de meeloopdag hebben we een goed beeld van elkaar en zullen we je, bij een positieve uitkomst, een aanbod doen.

Heb je interesse om binnen deze functie ons team te ondersteunen en voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen? Solliciteer vandaag nog, klik op onderstaande button en vul het sollicitatieformulier in, wellicht maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Brabant

Vestiging:

Lassus Oisterwijk, Moergestelseweg, Oisterwijk

Locatie:

Moergestelseweg, Oisterwijk

Contactpersonen:

Monique Sevenstern

tel.: 013-5210660

mobiel: 06-12923476

Kantooradres:

Apollolaan 174 1077BH Amsterdam

Locatie: